TV inspektion af kloak i Stoholm, Viborg og Skive

TV inspektion af kloak med nyeste teknologi

Jens Dalsgaard A/S har indrettet en bil med et helt nyt TV inspektionssystem med software til logisk og overskuelig rapportering omkring, hvordan din kloak ser ud. Inspektionssystemet er også mobilt.

Bilen er indrettet med kamerasystem med 50 m line, højtryksspuler og arbejdsplads. På denne måde kan vi altid give dig det perfekte øjebliksbillede af, hvordan dit kloaksystem har det.

 

Se dit kloak TV på Youtube

Når vi starter en inspektion med kloak TV, sikrer vores system at alt optages, så vi efter endt arbejde kan lægge det bearbejdede materiale op på YouTube. Derved kan du som kunde få overblik over situationen. Vi udarbejder i forbindelse med forsikringsskader alt nødvendigt materiale, så at du kan få din skade dækket.

 

Man opdager det sjældent før skaden er sket

Med en inspektion med kloak TV fra os, er du sikret, at du har det bedste udgangspunkt for en sund og langtidsholdbar kloak. Kloak TV giver også os de bedste forudsætninger for at udbedre og rådgive dig omkring din kloakskade. Det vi typisk finder er brud på rør, revnedannelser, forskudte samlinger, lækager, gennemtrængende trærødder, aflejringer af fedt.

Jens Dalsgaard A/S rykker ud i hele området, men især har vi hjulpet mange kunder med TV inspektion af kloak i Viborg, Skive og Stoholm. Kontakt os hør nærmere om hvad vi kan gøre for dig.


Kontakt os i dag og sørg for, at din kloak ikke giver dig overraskelser

© Copyright • CVR: 3968 3008 • Cookiepolitik
Top