Kloak i Viborg, Skive og Stoholm

Med mere end 25 års erfaring med kloakarbejde har vi stor viden at trække på, når vi skal lave din nye kloak eller udføre reparationer.

 

Vi udfører kloakarbejde på alle typer byggerier

Vi arbejder med kvalitetsprodukter fra Wavin og leverer altid autoriseret kloakmesterarbejde. Uanset om det gælder et ingeniør-projekt eller egen projektering, kan vi klare opgaven. Vi rådgiver omkring de bedste løsninger og er med hele vejen i forbindelse med dit afløbsprojekt, både ved nyetablering og reparationer. Kontakten til myndigheder sørger vi for, og vi sikrer selvfølgelig, at din kloak opfylder alle lovmæssige krav. Vi udfører kloakarbejde på alle typer byggerier, både villaer, institutioner, butikker, pladser og tankstationer.

 

Renovering og kloakarbejde

Ved ombygninger er vi også klar til at udføre dit nye kloaksystem enten ved at etablere et helt nyt eller ved, at lukke de dele, der ikke længere er i brug. På den måde undgår du risikoen for, at rotter kan bygge rede i ”nedlagte” afløbsstrækninger.

Når vi har udført dit kloakprojekt, får du en tegning over det udførte arbejde, så du kan se, hvordan din kloak ser ud. Dette gælder både for nyetablering og ved renoveringer/reparationer. 

Som erfaren kloakmester har vi hjulpet mange kunder - især i området omkring Viborg, Skive og Stoholm, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig.
Ring til at os og lad os tage en snak om din kloakudfordring. 

Vi hjælper med mange typer af kloak- og entreprenørarbejde, bl.a. strømpeforing, nedsivningsanlæg, snerydningTV inspektion og meget mere.


Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan løse dit kloakarbejde

© Copyright • CVR: 3968 3008 • Cookiepolitik
Top