Leje af container i Viborg, Skive & Stoholm

Vi er leverandør af din container

Med nybyggeri, renovation og nedrivning gælder det, at det ikke kun er selve arbejdet med bygningen, der skal være på plads. Oprydning er også en vigtig del, og derfor får du ofte brug for en container eller flere i nogle tilfælde.

Når du vælger Jens Dalsgaard A/S som din samarbejdspartner på dit projekt, er du sikret, at alle dele af arbejdet bliver taget seriøst og bliver udført efter fastlagte tidsplaner indtil arbejdet er helt overstået.
Vi sørger for

  • bortskaffelse af affald
  • genbrug af materialer 
  • levering til de respektive genbrugsstationer og affaldspladser.

Det er godt for miljøet, men det er også nødvendigt, for at overholde gældende regler om nedrivning og byggeri, at affaldet bliver sorteret.

Læs mere om vores vognmandskørsel her.

 

Jens Dalsgaard's vognmand leverer din container til tiden

Selvom containere ikke er det, man tænker på først, så er det vigtigt, at de er på plads inden eksempelvis nedrivningsarbejde påbegyndes, så man ikke kommer til at gøre arbejdet to gange. Ligesom det kan blive en stor opgave, at fjerne smådele, hvis man har placeret affald og lignende på jorden.

Derfor er dette en vigtig brik i arbejdet, der skal være på plads og derfor er det ofte det første der bliver sat op på byggepladsen og det sidste, der forlader den.


Kontakt os i dag og hør mere om containerleje

© Copyright • CVR: 3968 3008 • Cookiepolitik Webdesign: Søgemedier A/S | Sitemap
Top