Brøndrenovering & overfladebehandling af beton

 

Står du med en betontank, der er ved at smuldre væk?

Så sidder du sikkert og overvejer, hvordan du skal reparere det. 

Der er flere muligheder. Der findes forskellige former for belægning, men du kan også grave den op og udskifte den med en ny. De fleste løsninger er dog både bekostelige og omstændelige. Og nogle af dem ikke engang langtidsholdbare.

Vi har set mange nedbrudte betontanke gennem årerne og løsningerne har været mange - både gode og dårlige. 

Heldigvis har vi også fundet frem til den løsning, som giver det bedste resultat, både når det gælder økonomi, ressourcer og holdbarhed. 

 

Betonrenovering med patenteret og miljøvenligt plastikmateriale

Jens Dalsgaard A/S har i mere end 10 år renoveret betontanke i renseanlæg, brønde og pumpestationer med et patenteret og miljøvenligt plastikmateriale, MasterSeal M 856. Med materialet lægger vi en ny belægning på betonen, som er slidstærk, fleksibel og modstandsdygtig overfor syrer og gasser. Dette sikrer, at produktet arbejder sammen med betonen og kan modstå det hårde indhold, som den opbevarer. 

Vi påfører den nye belægning i én arbejdsgang efter klargøring. Belægningen skal ikke efterbehandles og efter få minutters hærdning, er tanken/brønden klar til brug igen. 

Det fleksible holdbare materiale, det hurtige arbejde og den korte tid brønden skal være ude af drift, gør denne løsning til den langt mest økonomiske, forsvarlige og mest holdbare løsning på markedet. 

Læs mere om de tekniske specifikationer for MasterSeal M 856 her

 

Alle brønde står stadig som nye

Vi udfører brøndrenovering og overfladebehandling af beton på alle former for betonoverflader, hvor svovlsyre, vand/fugt eller andre dampe tærer på betonen og på den måde svækker konstruktionen. Vi har renoveret olieudskillere, pumpebrønde, samlebrønde, rensebrønde og bygværker gennem de sidste 10 år, og alle fremstår den dag i dag stadig som nye.

 

Samme fremgangsmåde hver gang

Vi udfører brøndrenoveringen på samme måde hver gang. Det er også altid de samme medarbejdere, der gør dette stykke arbejde, og det sikrer en høj kvalitet af vores arbejde hver gang.

Brøndrenovering udføres på følgende måde:

  • Brønden renses med højtryksspuling og sand
  • Visuel kontrol af brøndens tilstand
  • Huller, revner og afskallingsområder spartles med cementmørtel
  • Huller ved vandindtrængning lukkes med ekspanderende skum
  • Brønden udtørres med varm luft
  • Overfladen belægges med det miljøvenlige plastikmateriale, som sprøjtes på med centrifuge eller håndholdt pistol
  • Efter få minutters hærdning er brønden klar til genmontage af pumper mv.

 

I foråret 2013 blev vi skandinavisk importør af det omtalte patenterede og miljøvenlige plastikmateriale - MasterSeal M 856 fra PSL Handels GmbH i Tyskland.

Se filmen om, hvordan vi påfører plastikmaterialet ved brøndrenovering

 

  

 

Udover brøndrenovering og betonrenovering tilbyder vi mange forskellige løsninger som entreprenør og kloakmester, bl.a. kloakarbejdestrømpeforing og TV-inspektion. Kontakt os i dag og hør nærmere.


Kontakt os i dag og høre nærmere

© Copyright • CVR: 3968 3008 • Cookiepolitik
Top