Separering af kloak

Kloakseparering:

I mange kommuner arbejdes der i disse år på at separere regn- og spildevand. Dette skyldes at stigende regnmængder er med til at fylde kloakkerne, som ganske enkelt ikke kan klare den øgede mængde regnvand – med oversvømmede veje, kældre og haver til følge.

 

Du kan også selv gøre noget!

Den gode nyhed er, at du også selv har mulighed for at gøre noget ved det. Har din kommune planer om at kloakseparere i dit boligområde, vil der blive lagt et nyt rør i vejen således at overfladevandet via rendestensristen ledes heri. Herudover sættes der i dit skel en ny skelbrønd til afledning af dit regnvand fra dit tag.

 

Og du kan spare penge ved at gøre det i tide!

Tilslutningen af dit regnvand og dermed separeringen fra dit spildevand er på din egen grund en udgift du selv må afholde.

Jens Dalsgaard A/S rådgiver i, hvordan dit regnvand kan tilsluttes den nye skelbrønd, eller hvordan du, inden skelbrønden sættes, slipper for at betale tilslutningsafgift hertil.
Der er nemlig ikke tvungen tilslutningspligt, hvis man forinden har separeret sit regnvand således, at det udledes på egen grund og dette kan dokumenteres.

 

Lad os gøre det rigtigt første gang

Vi har naturligvis erfaring med at løse disse opgaver, hvad enten det er tilslutning til ny skelbrønd eller udledning på egen grund. Der kan dog være stor forskel på, hvordan opgaven kan løses, dette afhænger nemlig af, hvordan dit system ser ud i dag, og hvilken løsning du ønsker.

 

Langt hen ad vejen er arbejdsgangene typisk de samme, selvom der kan være store forskel:

  • Vi undersøger, hvordan dit kloaksystem i dag ser ud enten via tv-inspektion eller tegninger
  • Vi udarbejder i samarbejde den bedste løsning
  • Vi udfører arbejdet til aftalt pris og tid

Klik her for at læse mere om separering →

 

Udover separering tilbyder vi mange forskellige løsninger som entreprenør og kloakmester, bl.a. kloakarbejdestrømpeforing og TV-inspektion. Kontakt os i dag og hør nærmere.


Kontakt os i dag og lad os snakke om separeringen af dit regn- og spildevand

© Copyright • CVR: 3968 3008 • Cookiepolitik
Top