Din kloakmester i Viborg og Skive

Som kloakmestre har vi mere end 25 års erfaring, og vi har derfor en stor portion viden at trække på, når vi står overfor en given opgave. Vi tilbyder en lang række ydelser som kloakmester, herunder: 

Vi står til rådighed for både kommuner, private, erhverv og foreninger, så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har brug for en professionel kloakmester til en opgave.

 

Autoriseret omlægning fra fælleskloakering til separatkloakering

I Viborg kommunes spildevandsplan fra 2019 er det blevet besluttet, at mange fælleskloakerede områder skal omlægges til separatkloak. Er du en af dem, som af kommunens er blevet påbudt at få omlagt din kloak, har du derfor brug for en professionel kloakmester til at klare opgaven.

Indgår du i stedet i Skive kommunes kloaknet, er der også mulighed for, at du på samme måde skal have omlagt din kloak til separatkloakering. Du kan se de nye påbud her.

Hos Jens Dalsgaard er vi autoriseret kloakmester, og vi har derfor både kompetencerne og den rette erfaring til at klare opgaven med oplægning af kloakken, så du kan leve op til de krav, som din kommune har opsat.

Vi står til rådighed i både Viborg, Skive og omegn, så tag endelige kontakt, hvis du skal have foretaget ændringer på din kloak.

 

Kontakt i dag

Har du brug for hjælp til omlægning af din kloak eller andre kloakeringsopgaver i Skive, Viborg, Stoholm og omegn, står vi som din autoriserede kloakmester altid klar til at hjælpe.

Kontakt os allerede i dag på tlf.: +45 97 54 53 59 eller alternativt via vores kontaktformular her

© Copyright • CVR: 3968 3008 • Cookiepolitik
Top