Strømpeforing

Vi er specialister i strømpeforing. Hos Jens Dalsgaard A/S har vi specialiseret os i NO DIG renovering af kloakker. Det vil sige, at vi renoverer kloakker uden at grave hele fortorvet eller indkørslen op. Med strømpeforing eller punktrenovering løser vi problemet fra ét hul. Vi installerer TEXTILE TUBE A/S strømpeforingssystem, som er optaget i kontrolordningen under Dansk Byggeri.

 

Hvad er strømpeforing?

Strømpeforing betyder, at vi sender en strømpe ned i kloakrøret, puster den op og lader den hærde og fæstne til indersiden af kloakrøret. På den måde bliver kloakrøret forstærket og tætnet de steder, der er utætheder. Er der grenrør på den strømpeforede kloakledning bliver disse efterfølgende åbnet med specialværktøj.

 

Fordele ved strømpeforing

  1. Den største fordel er, at det givne stykke kloak kan benyttes meget kort tid efter, at vi har installeret strømpen.
    Det vil sige, at alt fra 1 m til 50 m kloak kan renoveres på én og samme tid - dette er ikke muligt ved opgravning.

  2. Den anden store fordel er, at gravearbejdet helt kan undgås. Det er yderst fordelagtigt både i forhold til mandetimer og tid, hvor kloaken ikke kan anvendes.

 

Hvor bruger vi strømpeforing?

Vi installerer strømpeforing i forbindelse med mange forskellige typer rørskader - f.eks. forskudte eller brudte samlinger, revner og brud.
Gennem årene har vi specialiseret os i denne teknik, og vi tilbyder foringen i rør med en diameter fra 75 mm til 250 mm.

Vi klarer opgaver med strømpeforing i Viborg, Skive, Stoholm og resten af Midtjylland, men vi er også ofte på opgave i resten af Danmark.

Miljøvenligt og ressourcebesparende

Vi har specialiseret os i strømpeforingssystemet TEXTILE TUBE A/S, fordi det er både miljøvenligt og ressourcebesparende. "Strømpen", som bliver sendt ned i røret er lavet af genbrugte plastflasker. Og det faktum, at vi kun graver hullet ét sted og derefter sender "strømpen" ned i røret, betyder besparelser på både mandetimer, tid og brug af maskiner. Det er derfor, vi anbefaler TEXTILE TUBE A/S til renovering af både plastik- og betonrør

Sådan foregår strømpeforing af kloak

Strømpeforing - Klargøring og inspektion

Klargøring og inspektion af rør.

Derefter rengøring med professionelt spuleudstyr.


Polyesterstrømpen

Polyesterstrømpen klargøres og indføres i kloakrøret.

Det kontrolleres, at strømpen sidder korrekt.


Slangen indføres i strømpen med inverteringsanlæg,  som herefter v/ tryk udspiles mod den gamle rørvæg. Slangen holdes oppustet i hele hærde-perioden – ca. 4 timer. Efter hærdning trækkes slangen tilbage i den specielle tromle. Den hærdede strømpe afskæres i begge ender og afsluttes evt. med muffe.


Hvad er punktrenovering?

Punktrenovering er et andet eksempel på renovering uden opgravning.
Denne teknik benytter vi typisk ved forskudte samlinger, eller når et stykke kloak skal lukkes, fordi det ikke længe er i brug.
Grunden, til at vi vælger denne løsning, er, at det er en sikker og tæt løsning. Ved at lukke ubenyttede kloakledninger undgår du risikoen for, at rotter kan bygge rede i ”nedlagte” afløbsstrækninger.  

Sådan foregår Punktrenovering:

 

Ved en punkt renovering starter vi med en inspektion. Hvis der er indtrængning af trærødder fræses de bort og der rengøres.


Efter endt rengøring indføres balonen med fiber og polyester.


Røret er repareret og klar til brug igen.


Udover strømpeforing tilbyder vi mange forskellige løsninger som entreprenør og kloakmester, bl.a. TV-inspektion, nedsivningsanlæg og brøndrenovering. Kontakt os i dag og hør nærmere.


Kontakt os i dag og hør nærmere

© Copyright • CVR: 3968 3008 • Cookiepolitik
Top